divendres, 29 de maig del 2015

TOP 5 BICICLETES MÉS CARES

5) Aston Martin One-77 Superbike: US$40.000

Aston Martin One-77 Cycle
Limitada a només 77 unitats (igual que l'Aston Martin One-77), aquesta bicicleta inclou moltes característiques que la fan ser casi un auto: llums de freno LED, sensors de proximitat, pantalla integrada que mostra la velocitat, distància recorreguda i potència empleada per el ciclista en cada pedaleig, com també acceleració.
A més a més pesa només 9,5 kg gràcies al seu marc de fibra de carboni.

4) Aurumania’s Gold Crystal Bike: US$110.000


la-bicicleta-mas-cara-del-mundo-precio-2015


Bicicleta elegant, de disseny luxós i exclusiva. La “Gold Bike Crystal Edition” és una bicicleta fabricada a mà, amb 600 vidres -posats en diferents parts del marc- i entre les seves característiques és que tot el marc està construit amb or.
Només existeixen 10 unitats d'aquesta bicicleta en el món.

3) Butterfly Trek Madone “Damien Hirst”: US$500.000

bicicletas-mas-caras-del-mundo
No és la bicicleta més car del món des de fàbrica, però va obtenir el títol de la bicicleta més cara venguda en una sobasta.
Dissenyada per Damien Hirst, la “Butterfly Trek Modane” va arribar a un preu de US$500.000 l'any 2009, convertint-se fins aquell any la bici més cara del món..
  • La curiositat més important és que va ser utilitzada per Lance Armstrong a la etapa final del Tour de França l'any 2009.
Però el tret més "freak" d'aquesta bici és el dissenyador Christopher Bush que va utilitzar ales de papallona de veritat per dissenyar el marc. 

2) 24K Gold Extreme Mountain Bike: US$1.000.000

precio-las-bicicletas-mas-caras-del-mundo
A principis de 2014 fins avui, aquesta bici (juntament amb la següent) segueix sent la més cara del món. Es tracta de la “24K Gold Extreme Mountain Bike”; tal com dius el seu nom, és una bici de muntanya fabricada en or sòlid.
Només es van construir 13 unitats totes al mateix preu de US$1 milió, el doble de la bici anterior. El seient està fabricat amb pell de cocodril.
Aquesta bici també anomenada “The Beverly Hills Edition”, té en la seva creació més de 750 hores de treball per ser completada per la empresa "The House of Solid Gold".

1) Bonus: + de US$1.000.000

la-bicicleta-precio-mas-cara-del-mundo

Si la bicicleta anterior ja era un accés, ja no es pot definir aquesta. Propietat d'un senyor dels Emirats Àrabs aquesta és la bici més cara del món ja que el seu preu supera el milió.
La bicicleta més cara del món està fabricada amb or, excepte per les rodes i el manillar, que són de carboni; fins i tot la cadena és d'or i diamants (106 per ser exactes). I ne total incorpora 495 diamants amb els pedals i el marc de la bici..


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada