dissabte, 30 de maig del 2015

TOP 10 VAIXELLS MÉS CARS DEL MÓN

10. Rising Sun
Preu: +$200 milions
Propietari: David Geffen, Estats Units


Aquest iot va ser originalment encarregat pel director executiu Oracle Larry Ellison. Està format per 82 luxoses habitacions en 5 pisos que inclou 8000 metres quadrats d'espai, també té gimnàs i spa amb sauna, bodega de vins, cinema amb pantalla gegant, pista de basket i un heliport. 

9. Lady Moura
Preu: $210 milions
Propietari: Dr. Naseer Al Rasheed, Arabia Saudita


Aquest mega iot és més destacat des de l'exterior ja que hi ha el nom “Lady Moura”, amb les lletres fetes d'or. El vaixell inclou una barca Mangusta 80, una altra tipus de barca "San Juan de 48 peus" i un helicòpter S-76.



8. Al Mirqab
Preu: $250 milions
Propietari: Jeque Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani, Qatar


Aquest iot té capacitat per 36 invitats i 45 membres de la tripulació. Té un ultra luxós interior, també inclou una escala de vidre tallat a mà i obres d'art per l'artista d'Estats Units, Chihuly Dale.




7. Dilbar
Preu: $263 milions
Propietari: Alisher Usmanov, Rússia



Aquest vaixell és freqüentment utilitzat per el propietari rus, Alisher Usmanov per visitar les seves illes privades. Té un espai per 20 invitats i 48 membres de la tripulació. Va ser creat per l'arquitecte alemany Luerssen amb col·laboració de Tim Heywood Designs. El mega iot inclou un heliport privat, piscines, entre altres comoditats.

6. Al Said
Preu: $280 milions
Propietari: Sultan Qoobas bin Said al Said, Oman


Aquest iot té 6 cobertes i inclou també un heliport, cinema, sala de concerts, capacitat per una orquestra de 50 persones. En el seu majestuós interior, compta amb clàssics panells artesans de fusta, capacitat per 65 persones i 150 membres de la tripulació. 

5. Pelorus
Preu: $300 milions
Propietari: Roman Abramovich, Rússia 



Aquest iot té suficients suits que poden allotjar còmodament 18 persones i 40 membres del personal. Inclou un esquí aquàtic, motos també aquàtiques, heliports, piscines, sales de teatre i un enorme cinema. 

4. Dubai
Preu: +$300 milions
Propietari: Jeque Mohammed bin-Rashid Al Makhtoum, Dubai


Aquest luxós iot és actualment propietat del governant i primer ministre dels Emirats Àrabs, Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Aquest ultra iot fàcilment pot allotjar 115 persones incloent la tripulació i els invitats. És el segon iot més gran del món.

3. ‘A’
Preu: $323 milions
Propietari: Andrey Melnichenko, Rússia



El nom únic d'aquest mega iot està inspirat per “Aleksandra”, nom de la esposa de bilionari rus, Mr. Melnichenko. Inclou un heliport. El disseny únic d'aquest, és per tallar a través del gel o icebergs.

2. Serene
Preu: $330 milions
Propietari: Bilionari rus, nom secret  



Aquest és iot més gran del món, fabricat en Itàlia per Fincantieri, té una superfície de 4,000 metres quadrats d'espai en el seu interior, set cobertes i dos heliports.

1. Eclipse
Preu: $1.2 bilions/ 800 milions euros
Propietari: Roman Abramovich, Rússia




Aquest és el iot més car per el valor de construcció. També és el iot més car per alquilar amb un preu de $2 milions de dòlars per setmana.
Hi ha disponible a bord 20 jet sky aquàtic, cine, biblioteca, piscina, jardí privat, entre altres. També és famosa per la suite principal que medeix 464.5 metres quadrats. El iot està a prova de bales i bombes en cas d'atac, compta amb 5 sortides secretes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada